Όλοι οι καλοί χωράνε - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023

 Στη κατάμεστη Στέγη μας, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, έγινε το Σάββατο 11 Φλεβάρη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023, του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων!

Το πλήθος κόσμου που μέχρι αργά το βράδυ συνέρρεε στη γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης μας για να μοιραστούμε μαζί στιγμές όμορφες, να γιορτάσουμε και να γλεντήσουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, μας απέδειξε και μας έκανε να αισθανθούμε πως δεν χρειάζεται πάντα κάποιο οικονομικό αντίτιμο για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ωραία!

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος Christos Roussas και το ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης μας δεδομένου ότι στον αρχικό χώρο που ζητήθηκε (Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης) γίνονταν εργασίες.

Ευχαριστεί επίσης, τον αντιπρόεδρο της Βουλής κύριο Θανάσης Μπούρας , τον δήμαρχο του δήμου Φυλής κύριο Χρήστο Παππού, τον εκπρόσωπο της Πανηπειρωτικής Κώστα Ζηκόπουλος, τον υφυπουργό δικαιοσύνης κύριο Kotsiras George, τον γραμματέα της Βουλής κύριο Λιάκος Ευάγγελος, τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολιτικούς εκπροσώπους των κομμάτων και παρατάξεων, τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων και όλων των φορέων, καθώς και όλα τα μέλη, τους χορευτές και τους φίλους, που μας έκαναν την τιμή να είναι κοντά μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κοπή της πίτας μας παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Πάρνηθα", κύριος Γεώργιος Μαυροειδής, ο οποίος έδωσε τις δικές του ευχές και δεσμεύτηκε από τις επόμενες κιόλας μέρες να προσφέρει καινούργιες φορεσιές στο Σύλλογό μας και τον ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό!
Ευχαριστούμε επίσης, την "Υπεραγορά Ρίζος" για την ευγενική χορηγία του , το ζαχαροπλαστείο "Αθηνά" και τον κύριο Ρούκο Αλέξη για την χορηγία της βασιλόπιτάς μας, το Όλο Δυτικα και τον Gregory Zafeiris για την πάντα πρόθυμη αφιλοκερδώς κάλυψη της εκδήλωσής μας, τον κύριο Βένο Χρήστο για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τους δωροθέτες μας: τουριστικό γραφείο LS TOURS (George Lapidakis) για το πρώτο δώρο της βασιλόπιτας (μια κρουαζιέρα για δύο άτομα) και το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών "Prodigies" (Γεωργονίκου Αγγελική), για το δεύτερο δώρο( μια ετήσια υποτροφία σε οποιαδήποτε επίπεδο και ανεξαρτήτου ηλικίας)!!!

Η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας είναι μέρος του πολιτισμού μας! Όλοι μας έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να βοηθήσουμε ώστε να διατηρηθεί ζωντανός ο πολιτισμός αυτός και να μεταλαμπαδευτεί στα παιδιά μας!

Ευχόμαστε καλύτερη χρονιά σε όλους με υγεία, περισσότερη ανθρωπιά,αγάπη και αλληλεγγύη!

Χαιρετισμός του προέδρου Χρήστου Ρούσσα και επισήμων 


Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου 

Φωτογραφικό υλικό απο τον Χρήστο Βένο
























































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια