40 Χρόνια Σύλλογος Ηπειρωτών: Αξέχαστη Βραδιά με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Μια βραδιά γεμάτη γέλιο μέχρι δακρύων και ένα κατάμεστο θέατρο που δεν έπεφτε καρφίτσα! Ο κόσμος, ενθουσιώδης και γεμάτος ενέργεια, είχε έρθει από κάθε γωνιά για να παρακολουθήσει μια μοναδική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων στα πλαίσια των 40 χρόνων από την ίδρυσή του. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια παράσταση με τον ταλαντούχο και καταξιωμένο κωμικό, Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Η επιτυχία της βραδιάς ήταν αναμενόμενη! Με το εκρηκτικό του χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κατέκτησε το κοινό και προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία, ενισχύοντας το κλίμα χαράς και γιορτής που επικρατούσε στην αίθουσα.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που ξεκίνησαν τον Ιούνιο και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, τιμώντας την πορεία και τη συνεισφορά του Συλλόγου στην κοινότητα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον Δήμο Μενιδίου, ο οποίος παρείχε ουσιαστική στήριξη στην εκδήλωση, παραχωρώντας το δημοτικό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης", ενώ φρόντισε και για την κάλυψη σε ήχο, φωτισμό, καθώς και την προσφορά μιας εξαιρετικής ομάδας εθελοντών, που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, που είναι μέλος του Συλλόγου μας τα τελευταία 15 χρόνια. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, βρήκε χρόνο για να προσφέρει αυτή τη μοναδική παράσταση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο και την αφοσίωσή του στον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εκδηλώσεις που έρχονται στο πλαίσιο των 40 χρόνων του Συλλόγου μας!











































































































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια