Ηπειρώτικη Βραδιά 2022

 


✅Ο άστατος καιρός του Σεπτέμβρη δεν πτόησε τους χιλιάδες φίλους του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων που προσήλθαν από όλα τα μέρη της Αττικής, στην πρώτη μεγάλη ηπειρώτικη βραδιά που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια πανδημίας....

Η Κεντρική πλατεία της πόλης μας ήταν μετά απο τόσο καιρό κατάμεστη από κόσμο! Η ατμόσφαιρα εορταστική και ένα γλέντι μέχρι πρωίας, όπως μόνο οι Ηπειρώτες ξέρουν, στήθηκε την Παρασκευή στις 23 Σεπτέμβρη.

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Πετρολούκας Χαλκιάς, Γιώργος Κωτσίνης, Βασίλης Μπακαγιάννης, Δήμος Πότσης, Νίκος Δάσκαλος, Διαλεχτή, Κώστας Μήτσης, Λευκοθέα Φιλιππίδη ξεσήκωσαν τον κόσμο σε ένα ηπειρώτικο γλέντι δίχως τέλος, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορούς της Hπείρου από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας που κέρδισαν τις εντυπώσεις του κόσμου!

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ρούσσας κι αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην επί 38 χρόνια προσφορά του συλλόγου στην παράδοση και τον πολιτισμό και μοιράστηκε το όραμά του, αλλά και το προσωπικό στοίχημα όπως ανέφερε, για ένα σύλλογο ανοιχτό προς όλους, ένα σύλλογο με περισσότερες δράσεις που θα προσφέρει χαρά σε όλους, ένα σύλλογο ενεργό 7 ημέρες την εβδομάδα!!!

Ευχαρίστησε τους συνοδοιπόρους του σε αυτό το ταξίδι, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων που στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και που όπως χαρακτηριστικά είπε.... "ξεκινήσαμε απλοί γνωστοί με κοινό όραμα, αλλά πια έχουμε γίνει εγκάρδιοι φίλοι, κάναμε έναν Σύλλογο ενεργό, δραστήριο και ξεχωριστό».
Η ηπειρώτικη βραδιά του Συλλόγου μας έχει πια καθιερωθεί σαν ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός στην πόλη μας και για την επιτυχία αυτή, θα θέλαμε πρώτα να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάζετε τον σύλλογό μας και τον στηρίζετε!
Όλους εσάς που αψηφήσατε το πρώτο τσουχτερό φθινοπωρινό κρύο και πλημμυρίσατε την κεντρική πλατεία της πόλης μας, σε μια γιορτή της παράδοσης, που κάθε χρόνο αποκτά μεγαλύτερη σημασία και νόημα, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε!

Δεν θα ήταν σωστό να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης μας, τον κ. Γιώργο Μαυροειδή και το ΝΠΔΔ Πάρνηθα, την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου,το αρτοποιείο -ζαχαροπλαστείο Στεργίου, καθώς επίσης την ταβέρνα Αβράμης και τον Κώστα Παπαϊωάννου για την προσφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας!

Ευχαριστούμε επίσης, τον κύριο Χρήστο Βένο για την φωτογραφική κάλυψη, το ΟΛΑ ΔΥΤΙΚΑ και τον Γρηγόρη Ζαφείρη, τον τοπικό τύπο και τον τον Χριστόφορο Ευθυμίου!

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις ευχαριστίες μας προς τα καταστήματα της περιοχής μας, που ενώ όλοι γνωρίζουμε τη δυσκολία επιβίωσης των τοπικών επιχειρήσεων, δεν δίστασαν όλοι να συνδράμουν ώστε να γίνει η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη λαχειοφόρος αγορά, που για πρώτη φορά.... 525 λαχνοί αντιστοιχούσαν σε 525 δώρα!

Ευχαριστούμε ακόμα όλους τους υπουργούς, βουλευτές, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας!

Τελειώνοντας ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας που με συνέπεια και ευθύνη βοήθησαν καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!
Στον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ανεβάζουμε σταθερά τον πήχη του πολιτισμού και της παράδοσης και σας περιμένουμε όλους κοντά μας, κοντά στο Σύλλογό σας να τον ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά θέτοντας συνεχώς νέους στόχους!!!

Γιατί..." Ο πολιτισμός είναι μια κίνηση, όχι μια κατάσταση. Είναι ένα ταξίδι, όχι ένα λιμάνι "Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός.


Ομιλία Προέδρου Χρήστου Ρούσσα



Ομιλία Δημάρχου Χρήστου Παππού


4 κλαρίνα Live - Πετρολούκας - Κωτσίνης - Μπακαγιάννης - Πότσης στο Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων






















































































































































































































































































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια