Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την μαζική και εντυπωσιακή παρουσία του στο Ηπειρώτικο Γλέντι 2019 που πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά, το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Δροσούπολης.
Η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί με πολύ χορό και με τους ζωντανούς ήχους της παραδοσιακής ηπειρώτικης μουσικής που μας χάρισαν με πολύ διάθεση και μεράκι μερικοί από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Ηπείρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας:
Τον Δήμο Φυλής.
Ζαχαροπλαστεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Αφοί Πέλεχα.
Επίσης ευχαριστούμε και τους δωροθετες:-ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΣΤΟΑ "
-Κο ΜΠΛΕΤΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ SHELL
-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ " ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ"
-ΝΤΟΥΡΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ
-ΑΦΟΙ ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΚΗΝΙΚΟ
-ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΡΟΛΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ -ΔΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 32' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

οι οποίοι συνέβαλαν στη λαχειοφόρο.
Ευχαριστούμε όλο το δημοτικό συμβούλιο και τους εκπροσώπους των παρατάξεων του Δήμου Φυλής και της Περιφέρειας Αττικής που παραβρέθηκαν, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ και το ART TV - ΟΛΟ ΔΥΤΙΚΑ που φρόντισαν για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.
Οι φίλοι του συλλόγου μας και της Ηπείρου απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι πάρα πολλοί τόσο στην περιοχή μας όσο και ευρύτερα και ξέρουν να γλεντάνε αυθεντικά με την ψυχή τους.
Καλές απόκριες και Καλή Σαρακοστή!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια