Με μεγάλη επιτυχία και πλούσιο θέαμα πραγματοποιήθηκε η Χορευτική Γιορτή της Παράδοσης του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων!

 


Με μεγάλη επιτυχία και πλούσιο θέαμα πραγματοποιήθηκε η Χορευτική Γιορτή της Παράδοσης του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων!

 Άλλη μια χορευτική χρόνια έφτασε στο τέλος της, μέσα σε ένα γιορτινό ξεφάντωμα και ένα πλούσιο πρόγραμμα από ήχους και χορούς της παράδοσής μας!!!

     Η όμορφη εκδήλωσή μας έλαβε μέρος στο θεατράκι της Στέγης Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, που ήταν κατάμεστο από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, μέσα  σε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

     Το πρόγραμμα περιελάμβανε χορούς από τις χορευτικές ομάδες του Συλλόγου μας οι οποίες παρουσίασαν χορούς από την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Μικρά Ασία.



      Με την όμορφη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας και οι δύο φιλοξενούμενοι σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούπολης «Χοροέκφραση» και ο Σύλλογος παραδοσιακών δραστηριοτήτων «ΜΟΛΥΒΟΣ", τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!!!



      Ευχαριστούμε γι αυτήν την όμορφη βραδιά, τους δύο χοροδιδασκάλους μας Κώστα Μήτση και Σπύρο Σωτηρόπουλο, για την αγάπη και την συνεχή προσπάθειά τους να ανεβάζουν κάθε φορά τον πήχη ακόμα ψηλότερα, καθώς επίσης και τους υπέροχους χορευτές μας που στηρίζουν με πάθος κάθε εγχείρημα του συλλόγου!

      Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν με τους οποίους μοιραστήκαμε αυτές τις όμορφες στιγμές, όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες όλα τα μέλη μας που στέκονται δίπλα στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζοντάς τον με αγάπη!

      Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε επίσης τον κύριο Ζαφείρη Γρήγορη με το ΟΛΑ ΔΥΤΙΚΑ και το ΑΡΤ TV για την κάλυψη της εκδήλωσης μας!!!

 Τέλος ευχαριστούμε τον Σύλλογο Μακεδόνων Θρακών και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ζωφριάς για τις φορεσιές που μας παραχώρησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η παράστασή μας!









Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:

v Ο Δήμαρχος του Δήμου Φυλής, κύριος Χρήστος Παππούς,

v Ο  κύριος Μπούρας Θανάσης, αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτ. Αττική,

v Ο κύριος Κυριακού Γιάννης, εκπρόσωπος του υφυπουργού δικαιοσύνης κυρίου Κώτσηρα Γιώργου.

v Ο κύριος Κρεμμύδας Γιάννης, πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής

v Η   κ. Στεφάτου Διονυσία, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

v Ο δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής κ. Βαδεβούλης  Τόλης

v Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού  και Εξωραϊστικού  Συλλόγου Ζωφριάς  κ.  Κωβαίου Ευαγγελία

v Η Πρόεδρος του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Μακεδόνων και Θρακών Δήμου Φυλής  κ. Δήμητρα Σιώπη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

v Ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού  Συλλόγου Δροσούπολης  κ. Ζουρίδης Μιχάλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

v Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Δήμου Φυλής κ. Κόκκαλης Σπύρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

v Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Ασπροπύργου

v Ο γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλών «Ρήγας Φεραίος» κ. Ντάφος Αντώνης

v Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΙΓΕΑΣ»

    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Χρήστος Ρούσσας  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχονται να έχετε ένα Καλό και Ξεκούραστο Καλοκαίρι, ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού μας στις 16 Σεπτέμβρη στην μεγάλη Ηπειρώτικη Βραδιά μας!

Χαιρετισμός Προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Ρούσσα 


Xαιρετισμός Δημάρχου Χρήστου Παππού: 

Χαιρετισμός αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας



Χορευτικά του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια